Image

YEREL DERNEKLER EL ELE PROJEMİZ KAPSAMINDA TÜM DERNEK YÖNETİCİLERİNİ ANKETİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ.


Kıymetli Dernek Yöneticisi;

İçinde yaşadığımız toplumda en fedakâr ve alkışlanası kesim, yüreklerini, vakit, emek ve gönüllerini bir araya getirerek topluma karşılıksız hizmet eden dernek yönetici ve üyeleridir.

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen,  01.12.2020 - 01.06.2021 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz

“YEREL DERNEKLER EL ELE PROJESİ”  ilimizdeki derneklerimizin sorun ve talepleri doğrultusunda şekillenecek ve hayata geçirilecektir.

Erdemliler Derneği olarak,  derneğimizi kurduğumuz 2007 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz 5 ulusal proje, aylık, yılık faaliyet ve rutin çalışmalardan edindiğimiz tecrübe şudur ki;  bencilliğin zirve yaptığı günümüzde kendi egosunu değil toplumun faydasını öncelikleyen, diğerkâmlığı hayat kılavuzu edinen dernek yönetici ve üyelerine bu çalışmalarını kolaylaştıracak tecrübe paylaşımları ile katkı sağlayalım.

İş bu sebeple aşağıdaki anket Düzce’mizdeki bu fedakâr ve alkışlanası dernek çalışması yapan dernek yönetimlerinin sorun ve taleplerini tespit etmek için yapılmaktadır.

Anketimize katılımınızdan dolayı teşekkür eder, eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize davet eder, katılımlarınızdan şeref duyacağımızı peşinen ifade ederiz. 


GÜNCEL BAĞLANTI BİLGİLERİ

 

Anket https://forms.gle/m2b7sYY6N2TxEHo68 veya http://bit.ly/yereldernekler

...
HAYDİ ANKETE

"" Biz, iman edip dünya ve âhirete yararlı işler yapanların (önceki) kötülüklerini mutlaka sileriz ve onları yaptıklarının daha güzeliyle ödüllendiririz.""

KUR'AN-I KERİM
Ankebût Suresi - 7 . Ayet Meali